Softnet groeit met u mee, en niet alléén administratief..

Social Media beheren

Social Media

Social Media

Voor startende ondernemers is social media vaak een extra last.  De meeste starters denken dat ze in het begin geen social media nodig hebben.  Het is tijdrovend, je beschikt niet over een groot aantal volgers en je weet al helemaal niet wat je zou posten.

Het tegenovergestelde is echter waar.  Waarschijnlijk ben je reeds overal aan het vertellen dat je een bedrijf gaat oprichten.  Of je nu start als zelfstandige (in bijberoep), als vrije beroeper of meteen een KMO uit de grond stampt, dat maakt niet uit.  Maar vertel jouw verhaal ook online.  Begin onmiddellijk met social media, connecteer met je familie, vrienden en kennissen en ontwikkel je tweede online marketing tool.

Samen met u bepalen we uw specifieke doelgroep en identificeren we op welke sociale kanalen zij het meest actief zijn. Hierbij vermijden we onnodige aanwezigheid op alle mediakanalen, maar richten we ons op de meest relevante platforms voor uw bedrijf. Met een doordachte strategie en advies over het ideale aantal posts, zorgen we ervoor dat uw aanwezigheid op sociale media effectief is en aansluit bij uw marketingdoelen. Wij hebben de nodige tools en gespecialiseerde medewerkers die op regelmatige basis op cursus worden gestuurd voor het volgende:

  • Optimaliseren website voor zoekmachines (SEO)
  • Marketing plan Google Ads en/of Social Media
  • Inplannen van Google/social media promotie(s)
  • Optimaliseren van uw campagnes
  • Monitoring en eventueel bijsturen tijdens de campagne

Softnet heeft samen met zijn partners in de afgelopen jaren al honderden opdrachtgevers naar wens geholpen. De mix van marketing- en webdesign kennis maakt de promotie module uniek en betaalbaar voor iedere ondernemer. Zo behaalt u meer klanten met minder kosten!

Adverteren doe je op de plek waar je doelgroep te vinden is.

 

logo softnet startende ondernemers

Met meer dan 10 jaar ervaring en kennis van alle administratie ivm vastgoed, startende ondernemers en financieel beheer kunnen we alles op orde zetten.

Lees meer...

Contact