Softnet groeit met u mee, en niet alléén administratief..

Tweede verblijf

Een tweede verblijf in Spanje blijft ongekend populair

Vooral het bezitten van een tweede verblijf aan één van de Spaanse Costa’s, zoals de Costa Blanca of Costa Del Sol, is erg populair waar wij ons licht hebben opgestoken. Ook de Canarische Eilanden vallen goed in de smaak vanwege de aangename temperaturen waardoor dit niet alleen een zon bestemming is, maar ook de perfecte plaats om te ‘overwinter’.
Alleen bij deze laatste hebben we tijdens de corona perrikelen ondervonden dat je niet zomaar kan vertrekken naar huis met de wagen.
Wat voor ons een must was.

Zelf hebben we al 7 jaar een tweede verblijf in Spanje nm de Costa Blanca en weten alles over het reilen en zeilen van aankoop tot het laten beheren van alles.

Het aankoop traject, regels en juridische afwikkeling van de aankoop van een huis in Spanje is anders dan de Belgische.

Voorlichting en uw goed informeren is dan ook belangrijk. 

Wij hebben geen enkele band met makelaars en kunnen in alle eerlijkheid alle vragen beantwoorden.

Ook ter plaatsen kunnen we je begeleiden en je in contact brengen met de juiste personen.

Immo kopen aan de Costa Blanca

Het zal je niet verbazen dat er jaarlijks meer en meer Belgen een huis kopen in Spanje. Vooral een vakantiehuis aan de Costa Blanca is enorm populair. Het is een van de drukst bezochte vakantieplekken in Spanje door toeristen, maar ook door de Spanjaarden zelf. De Costa Blanca is ook in de wintermaanden in trek. Veel Europeanen zoeken in de winter het aangename Spaanse klimaat op. Zo zijn er vele die een huis kopen aan de Costa Blanca. Maar waarom is de Costa Blanca zo populair?

Waarom is immo aan de Costa Blanca zo populair?

Naast de stranden van Alicante, Benidorm, Calpe en Torrevieja heeft de Costa Blanca nog veel meer te bieden. Zo kan je bijvoorbeeld naar het oude vissersdorpje Moraira, een rustig dorp wat tevens omgetoverd is tot badplaats. Als je echt wil relaxen is een vakantiehuis kopen in Moraira een geschikte optie. Liever actief doen? Ga dan naar de Algar-watervallen, of bezoek het kasteel van Guadelest, ga zeilen en snorkelen in Alicante of neem een kookles paella maken. De Costa Blanca heeft voor ieder wat wils.

Ook alle fiscale vragen kunnen we beantwoorden !

 

logo softnet startende ondernemers

Met meer dan 10 jaar ervaring en kennis van alle administratie ivm vastgoed, startende ondernemers en financieel beheer kunnen we alles op orde zetten.

Lees meer...

Contact